Pele, legenda fotbalului mondial, internat în spital. Probleme medicale nedezvăluite
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Instagram - Pele
Foto: Instagram - Pele
Pele este internat într-un spital după ce ar fi leșinat. 

Legenda fotbalului mondial Pele este spitalizat, fiind internat în ultimele șase zile cu o "problemă de sănătate nedezvăluită", a anunțat managerul său, la câteva zile după ce simbolul brazilian, în vârstă de 80 de ani, a negat informațiile potrivit cărora ar fi leșinat, scrie Mediafax. 

Săptămâna trecută, Pele a negat informațiile potrivit cărora ar fi leșinat și a declarat că este "sănătos".

Managerul afacerilor sale a dezvăluit acum că Pele a fost internat în spital timp de șase zile. Dar Joe Fraga a declarat că problema nu este gravă și nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

I s-au făcut analize amănunțite



Site-ul de știri Globo din Brazilia a declarat că Pele a fost supus unor examene de rutină la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, când a fost depistată problema nedeclarată.

„Set complet de teste/scanare/colonoscopie/sânge etc”, a scris Fraga într-un mesaj pentru Reuters, precizând că „El nu face totul într-o singură zi”.

Sperietura a venit la câteva zile după ce Pele a fost nevoit să dezmintă informațiile potrivit cărora ar fi leșinat.

Într-un mesaj pe Instagram, însoțit de o fotografie zâmbitoare a triplului câștigător al Cupei Mondiale, Pele a scris: „Băieți, nu am leșinat și sunt foarte sănătos. M-am dus la examenele de rutină, pe care nu am putut să le fac înainte din cauza pandemiei. Să știe toatî lumea că nu joc duminica viitoare!”

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie



Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie și este singurul jucător care a câștigat trei Cupe Mondiale.

Anul trecut, fiul său a declarat că tatăl său era deprimat din cauza stării sale de sănătate precare și că ezită să iasă din casă pentru că nu poate merge fără ajutor, deși ulterior Pele a negat public această declarație.

Pele a declarat: "Sunt bine. Continui să-mi accept limitările fizice în cel mai bun mod posibil, dar intenționez să continui să merg înainte. Am zile bune și zile proaste. Este ceva normal pentru oamenii de vârsta mea. Nu mi-e frică, sunt determinat, încrezător în ceea ce fac.”

În 2018, Pele a fost internat în spital din cauza epuizării și s-a retras de la participarea la un dineu cu Asociația Scriitorilor de Fotbal din Londra. Înainte de asta, el fusese diagnosticat pietre la rinichi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel