PENSII, SCANDAL MONSTRU în Parlament. Ciolacu: SUNAȚI-L ACUM pe Orban!
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 03 iun, 14:48 | Parlament

Sursa foto: Agerpres

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a chemat în Parlament pe Ludovic Orban pentru a prelua proiectul privind pensiile speciale, răspunzându-i astfel lui Florin Roman (PNL).

 

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a chemat în Parlament pe premier pentru a prelua proiectul privind pensiile speciale, răspunzându-i astfel lui Florin Roman (PNL).

„PSD nu vrea să rupă frăția cu pensiile speciale. Dacă vă interesează atât de mult soarta pensionarilor și soarta copiilor, vă așteptăm, repet. Nu plecăm din Parlament până nu dăm drumul și eliminăm pensiile speciale și terminăm odată cu ipocrizia”, a spus Roman.

„Dacă vorbim despre ipocrizie, ipocrizia este la dumneavoastră. Vă rog frumos, toată lumea să se strângă și domnul Orban să vină să ia proiectul de la noi, deîndată să facă ședință de guvern, să dea Ordonanță de Urgență și să termine odată cu aceste pensii speciale. Acum! Îl așteptăm pe domnul Orban la Parlament să preia de la liderii de grup proiectul de Ordonanță de Urgență care intră deîndată în aplicare. Îl așteptăm pe domnul Orban, vă rog frumos să-l sunați”, a transmis Marcel Ciolacu, în Parlament.

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri