Pensionarii protestează în fața Administrației Prezidențiale, Guvernului și a prefecturilor din țară. Vor pensii majorate cu 40%!
Autor: Andrei Itu pe 27 ian, 11:43 | Social

Pensionarii protestează în fața Administrației Prezidențiale, Guvernului și a prefecturilor din țară. Vor pensii majorate cu 40%!

Pensionari afiliaţi la trei mari organizaţii participă miercuri la două mitinguri, în Bucureşti, unul în faţa Administraţiei Prezidenţiale, iar celălalt în faţa sediului Guvernului, în semn de protest faţă de faptul că pensiile nu au fost majorate cu 40%. 

Acţiunile de protest sunt organizate de Federaţia Naţională a Pensionarilor din România, Uniunea Generală a Pensionarilor din România şi Federaţia Naţională 'Unirea' a Pensionarilor din România. Înainte de debutul mitingurilor din Bucureşti, preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, Preda Nedelcu, a declarat, conform Agerpres, că organizaţiile de pensionari au cerut membrilor din toată ţara să iasă miercuri în stradă în faţa Prefecturilor din fiecare judeţ.

'Noi am cerut colegilor noştri din ţară, organizaţiilor de pensionari, ca astăzi la ora 11, când noi ne aflăm în Piaţa Victoriei, dumnealor se vor afla în faţa prefecturilor din întreaga ţară', a afirmat preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri