Urmărește emisiunea live
Mugur Ciuvică: Drulă i-a dat mai mulți bani firmei unde a activat Clotilde Armand. Autostrada nu este terminată
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Mugur Ciuvică a relatat despre cum compania Aegis, unde actualul primar al sectorului 1, Clotilde Armand, a activat, a primit mai multe fonduri pentru consultanța oferită în construirea unei autostrăzi neterminate nici în prezent. 

„Știți că Drulă, primul lucru pe care l-a făcut la CNAIR, la societatea asta care cică ar trebui să construiască autostrăzi...prima ședință după ce a venit Drulă la minister au băgat acolo punct în adunarea asta generală să îi dea mai mulți bani firmei Aegis, a lui Clotilde Armand. Primul lucru!

Și după aceea au zis ăia că ei vor să îi dea, nu e problemă, dar sunt probleme cu niște acte și să nu intre cumva direct la pușcărie și a rămas că amână hotărârea până să vină ăștia cu toate actele la dosar, ca să nu îi bage pe ăia la pușcărie. Aiurea! Asta se întâmpla la începutul lui ianuarie, în jur de 10-11 ianuarie, prima ședință. După aceea, acum vreo lună au rezolvat și cu actele și i-au mărit și contractul doamnei Armand”, a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii Miercurea Neagră. 

Ia autostrada de unde nu e

„Nu s-a făcut autostrada, ce bani să îi dea?”, a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac. 

„Nu s-a construit, dar ea zice că a consultat și atunci ea primește bani pentru consultanță, nu pentru autostrada în sine. I-a reactualizat contractul cu o suplimentare de fonduri, pentru că ea a spus că în contractul vechi erau prevăzute niște tarife și alea trebuie reactualizate, trebuie mărit, că acum consultanța costă mai mult. El a acceptat reactualizarea aia, găsiți și în Monitorul Oficial”, a mai adăugat Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel