Pep Guardiola, replică pentru Messi după ultima mișcare
Autor: Andrada Oana pe 21 noi 2020 / 14:35 | Fotbal

Foto: Agerpres

Pep Guardiola i-a transmis un mesaj lui Leo Messi.

Managerul Pep Guardiola a venit cu o replică la adresa lui Messi, după ce acesta și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2023.

„Lionel Messi este jucătorul Barcelonei. Am o imensă recunoștință pentru tot ce a făcut acest club pentru mine. La Academie, ca jucător, apoi ca antrenor, mi-a oferit totul. Asta îmi doresc pentru el, să-și încheie cariera acolo. Asta vreau.

Mi-ar plăcea și doresc ca acest lucru să se întâmple. Am spus-o de nu știu câte ori, de o mie de ori. Ca fan al Barçei, mi-ar plăcea ca Leo să se retragă acolo”, a declarat managerul lui Manchester City, după ce a fost întrebat dacă Messi vine sau nu pe „Etihad” anul viitor. 

Totodată, antrenorul catalan a explicat că „totuși, contractul lui se termină la sfârșitul sezonului și nu știu ce e în sufletul său.”

Pep Guardiola on Lionel Messi:"I would like as a Barcelona fan for him to finish his career there. I don't know what is in his mind, for now he is a Barcelona player. The transfer market is in June. This is only half in our minds."[via @footballdaily] pic.twitter.com/WGxCImlnNt

— Man City Report (@cityreport_) November 20, 2020
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri