Pepe, declarații EXPLOZIVE la ieșirea de la Tribunal: Am NERVI! DERANJEZ! Mi se întâmplă niște lucruri pe care NU le merit
Autor: Giorgiana Croitoru pe 25 noi 2020 / 09:47 | Vedete

Pepe a făcut declarații explozive la ieșirea din tribunal. 

"Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut, pentru că am vrut să vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângerea. Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat nimic. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează și nu au putut fi construite", a spus Pepe.

"Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit"

 

Odată cu anunțul divorțului, Pepe a spus că va fi amiabil. Întrebat despre acest detaliu, Pepe a reacționat: "Păi... am fost eu la Poliție să depun vreo plângere?! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume. Problema este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin emis a fost fără nicio probă. Nu a fost nicio zgârietură, nu a existat nicio lovire, niciun martor, nimic! Faptul că vorbesc apăsat acum nu înseamnă că vă bat pe voi acum, sau pe nevasta-mea.

Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Am de crescut și de educat niște copii, eu nu stau să mă joc cu niște "hai să facem o plângere", să am și eu că cică m-ar fi bătut. Păi cică, că dacă ar fi nu s-ar mai povesti! Vă rog eu frumos, rugați-o să-și dea masca jos! Să vedeți ce pumn în gură i-am dat?! Nu s-a întâmplat așa ceva". 

Întrebat dacă discuția din parcare a plecat de la faptul că a aflat că Raluca Pastramă i-a spus că-l înșală, Pepe a răspuns: "Da, e adevărat!"

Citește și: Oana Roman DESFIINȚEAZĂ divorțul lui Pepe: EXAGEREAZĂ! Nimeni nu a înțeles

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri