Percheziții la contrabandiștii de țigări. Un autoturism plin cu țigări a fost confiscat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Astăzi, polițiștii din Maramureș au efectuat 13 percheziții, în cadrul a două dosare penale de contrabandă cu țigarete. Au fost ridicate peste 115.000 de țigarete și un autoturism.  

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județul Maramureș, în două dosare penale, în care sunt efectuate cercetări pentru contrabandă cu țigarete.
 
”Pe parcursul activităților de documentare, investigare și cercetare penală efectuate până în prezent, au fost depistate și ridicate 115.200 de țigarete, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 69.120 de lei. Totodată a fost indisponibilizat un autoturism folosit la săvârșirea infracțiunilor, în valoare de aproximativ 25.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cercetările continuă în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, pentru investigarea activității infracționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel