Pericol de infectare cu coronavirus, situaţii pe care nu le putem evita. "În afară de a ne închide în casă, nu putem preveni"
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Mihail Lala, directorul OK Medical, a spus care sunt situaţiile în care ne expunem la infectarea cu coronavirus, situaţii pe care nu le putem evita.

"Sunt foarte multe situații de contaminare pe care nu le luăm în calcul, dar le folosim în fiecare zi. Locuri pe care nu le poți exclude din viața ta. Exclude scara blocului, transportul în comun sau liftul, cum faci asta? Orice am face în afară de a ne închide în case, nu putem preveni. Cum poți să spui că hala în care muncesc oamenii favorizează infectarea în timp ce, în avion, oamenii zboară ca sardelele, iar în metrou și autobuz stau unii lângă alții.

Masca nu elimină riscul, îl micșorează. Tu când stai ore în șir față în față cu cineva, poți compara situația asta cu o hală unde lucrează niște oameni? E un virus aerogen de care nu avem cum să ne ferim, cel mai bine e să ne imunizăm și fizic și psihic, e o frică prea mare de virus“, a precizat Mihai Lala în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel