ZODIA care va avea mai mulți BANI. Atenționare-cheie: Fără jocuri de culise!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 22-28 martie 2021.

"Vă tot spun de la începutul anului că profesional aveți o perioadă nemaipomenită, continuă și săptămâna asta. Urmează o perioadă bună, financiar se vor îmbunătăți lucrurile, vor fi mai mulți bani, cum îi place românului să audă. Unii oameni cred că dacă le spun că o să facă mai mulți bani, consideră vă devin Bill Gates dintr-o dată. Nu!

La voi, profesional aveți niște aspecte bune, în continuare. Bineînțeles trebuie să fiți foarte corecție, foarte drepți, foarte serioși și responsabili. Voi spuneți că sunteți, voi sunteți foarte integri. Însă, avem un Soare și un Venus în casa a 12-a și vă recomand să nu vă implicați în jocul în spatele culiselor, pentru că veți fi atrași... nu vă auto-sabotați.

Tot cu Soarele și Venus aveți mai puțină energie, simțiți că nu spuneți în locul vostru, pendulați între stări și va exista o tendință să vă băgați în situații mai secrete, mai ascunse, mai ciudățele... dar evitați-le cât se poate de mult! Nu lăsați prietenii sau cunoștințele să vă convingă să cheltuiți banii.

Aș avea puțină grijă și la discuțiile cu persoanele iubite, cu parteneri, cu foști parteneri, s-au putea să vă scoateți ochii, să vă reproșați multe" le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul îm Taur.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel