Perovic, jucătorul lovit dur de Iulian Cristea în Dinamo-FCSB, primul interviu: Nu vreau scuzele lui
Autor: Florin Răvdan pe 17 feb, 21:26 | Fotbal

Foto: Agerpres

Slavko Perovic, fotbalistul accidentat grav în derbyul Dinamo - FCSB de Iulian Cristea, a dat primul interviu după incident. 

"Îmi aduc aminte de o ambulanţă și de câteva lumini. Eu habar n-aveam ce fac şi ce s-a întâmplat. Sunt nervos, pentru că vreau să ies din spital şi să joc, ei îmi spun că să nu-mi mişc gâtul. Nu ştiu cu exactitate câte minute am fost inconştient. Am urmărit apoi imaginile, îmi amintesc totul până în momentul impactului. Acolo s-a întrerupt filmul. Am o gaură în memorie de 15-20 de minute.

Am văzut mai târziu pe imagini că portarul Stelei (n.r. - portarul FCSB, Cristi Bălgrădean) a alergat pentru a mă ajuta şi îi mulţumesc pentru asta. Dar colegul meu Andrei Sin a venit primul să mă ajute, apoi portarul Stelei şi Bogdan Planic. Planic m-a sunat imediat, încă de duminică seara, când eram în spital. Dar este normal, având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine", a spus Perovic, pentru kurir.rs.

"Nu am nevoie de scuzele lui"

 

"Încă nu m-a sunat sau vizitat. Nu am nevoie de scuzele lui. Suntem atleți, iar în sport, în special în fotbal, asta se poate întâmpla. De fiecare dată când intrăm pe gazon suntem pregătiți pentru ca ceva de genul să se întâmple. Nu sunt supărat pe Cristea", a mai declarat Perovic.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri