Persoană apropiată lui Mircea Badea, depistată cu COVID, situație halucinantă la spital: Ceva foarte rău!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mircea Badea a aflat recent că o familie apropiată lui a fost infectată cu coronavirus. De ce problemă s-a lovit unul dintre membri când a vrut să meargă la spital.

"Am nişte cunoscuţi, o familie, şi săptămâna asta, luni, mama a început să aibă febră, să tuşească, fără gust, fără miros. Şi s-a dus la privat să facă testul şi testul a ieșit pozitiv. Tatăl şi copilul s-au dus şi ei la privat, au făcut testul, şi ei pozitivi. Ei, cu simptome subţire spre deloc. Mama a început să se simtă din ce în ce mai rău. Între timp, a sunat la DSP în prostie. Toţi trei au stat în autoizolare. Nu le-a răspuns nimeni la DSP. (...) 

Astăzi, practic, nu se putea ridica din pat, cu senzaţie de sufocare. Şi zic: "bun, hai să mergem la spital". La spital unde? Şi iată o problemă, ei fiind o familie cu relaţional important, având în agenda de telefon mulţi cetăţeni pe care îi pot suna. Mă număr printre ei. Nu a avut unde să se ducă. De ce? E plin! (...) Cu greu a reuşit aşa o formulă hibridă, provizorie, măcar pentru nişte analize, să aibă senzaţia măcar că face ceva. Ceva foarte rău! Cum se întâmplă aşa ceva? Foarte simplu: preocuparea autorităţilor a fost una derizorie", a povestit Mircea Badea, în emisiunea "În Gura Presei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel