Persoană cheie în cazul exploziei de la Arad. Femeia ar fi stat pe bancă şi a privit explozia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captura Antena 3
Captura Antena 3
O femeie ar apărea pe filmările din ziua în care a explodat maşina lui Ioan Crişan, la Arad, stând pe o bancă şi privind ce s-a întâmplat, alături de mai mulţi bărbaţi. Aceasta ar fi fost deja audiată. 

În secvențele filmate sâmbătă - imediat după ce maşina în care se afla Ioan Crişan a fost fost aruncată în aer - este surprinsă o persoană cheie în ancheta asasinării omului de afaceri: directorul executiv al firmei lui.

Femeia stă pe o bancă, însoţită de câţiva bărbaţi, aproape de locul exploziei. Ar fi fost audiată mai multe ore de procurori. De aproape 10 ani ar fi fost foarte apropiată de Crişan şi ar ști multe despre afacerile lui. Autoturismul în care a fost ucis bărbatul ar fi fost chiar înregistrat pe numele unei rude de-a ei - spun surse din anchetă, citate de Pro TV.

Cosmin Andreica: "Cauze infracţionale din zona traficului de persoane"

„Dacă ne uităm la acest atentat, e clar că vorbim de cauze infracţionale care acţionează în zona traficului de persoane, evident a traficului de ţigări, trafic de droguri şi aşa mai departe. Deci dacă aceste fapte ar fi fost dovedite şi nu ar fi permis acestor grupări să se dezvolte atât de mult, probabil nu eram în faţa acestui mesaj transmis de reprezentantul unei grupări infracţionale.”, a declarat Cosmin Andreica, preşedintele sindicatului EUROPOL. 

Maşina lui Ioan Crişan, 18 explozii 

Apar noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. Surse din anchetă, citate de Realitatea Plus, spun că oamenii legii au descoperit că mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat în 18 rafale succesive. Asta denotă faptul că explozia a fost una foarte puternică. Totuși, în torpedoul mașinii a fost găsit un obiect intact. Este vorba despre un telefon mobil. Telefonul conținea mai multe numere de telefon care ar putea să-i ajute pe anchetatori să elucideze cazul. 

Anchetatorii încă nu au aflat motivul exact pentru care cineva i-ar fi dorit moartea afaceristului. Totuși, exist deja mai multe ipoteze. Una dintre ele este că afaceristul ar fi fost eliminat pentru o miză imobiliară uriașă. Unul dintre prietenii lui Crișan ar fi spus că, de 10 ani, anumite persoane încercau sa îi ia afacerea cu ferma și să o transforme în stațiune balneară. Motivul ar fi că aceștia își doreau ca pe terenul respectivei ferme de pește să fie ridicată o stațiune tip Băile Felix, profitând de puțul de apă geotermală aflat acolo. Valoarea acestui puț de apă este estimată la 1,5–3 milioane de euro. Pentru a-i prelua afacerea, cei interesați de teren l-ar fi convins pe Ioan Crișan să ia credite, aparent rentabile, pentru ca apoi să-l falimenteze. O altă pistă ar fi fost asocierea, de care Crișan s-ar fi ferit tot timpul. Niciuna dintre aceste ipoteze nu a fost încă dovedită.

VEZI Asasinatul de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan ar fi explodat în 18 rafale succesive. Ce au găsit polițiștii în torpedou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel