Peste 100 de câini, ținuți în condiții cumplite. "Este iadul câinilor". VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Peste 100 de câini sunt ținuți în condiții cumplite într-un adăpost din Constanța.

Un adăpost de câini din comuna Amzacea din Constanța a devenit mai degrabă un iad pentru animale ținute captive acolo. Cel care ar fi trebuit să le îngrijească este acuzat că le înfometează și nu apelează la veterinar, deși au nevoie de tratament. Peste 150 de animale neîngrijite și înfometate au ajuns să se bată între ele. Mai mulți voluntari vor să îngrijească animalele, dar proprietarul refuză orice ajutor.

"Niciun câine nu va supraviețui aici, la aceste condiții. Efectiv este un focar de infecție", a afirmat Luana Sabău, medic veterinar.

"Este un iad: iadul câinilor. Eu așa văd lucrurile. Câinii ăștia au nevoie de hrană uscată, umedă, de deparazitări. Pur si simplu sunt într-un focar de infecție", spune și Alexandra Rusu, voluntar al unei asociații pentru animale.

Ce spun proprietarii

"Câinii arată rău? Nu toți! Sunt în tratament. Nu moare niciun câine de râie.", a declarat Doina Leşeschi, proprietara adăpostului de câini.

Polițiștii au deschis un dosar penal și așteaptă acum un mandat de percheziții pentru a putea intra în adăpost să ia câinii fără acordul proprietarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel