Petiție la Harvard pentru ANULAREA diplomelor susținătorilor lui Donald Trump
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
harvard petitie studenti pro trump piarda diplomele
harvard petitie studenti pro trump piarda diplomele
Un grup de studenți de la Universitatea Harvard solicită revocarea diplomelor obținute de cei pro-Trump, ca pedeapsă pentru opiniile lor politice.

Mai mulți studenți de la Harvard au lansat o petiție care își propune eliminarea diplomelor pentru susținătorii președintelui Trump. „Harvard trebuie să revoce diplomele absolvenților al căror limbaj de subminare a proceselor democratice a incitat la insurecția violentă din 6 ianuarie”, se spune în petiție, care a fost obținută de Fox Business. „Măsura include pe toți cei care și-au folosit platformele pentru a nega validitatea alegerilor prezidențiale”, se arată în textul de la Harvard.

Petiția îi include pe senatorul Ted Cruz (R-TX), reprezentantul Dan Crenshaw (R-TX) și secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, dar, de asemenea, a susținut: „Nu este un secret faptul că o mulțime de absolvenți de la Harvard au lucrat din greu pentru a răspândi dezinformarea și neîncrederea care au creat insurecția de miercurea trecută”.

Potrivit Fox Business, petiția se adresează nu doar în rândul tinerilor studenți, ci chiar și în rândul studenților de vârstă mijlocie. „Am fost surprins cât de populară este această petiție chiar și în rândul studenților de vârstă mijlocie”, a spus un student pentru Fox, care a vorbit doar cu condiția anonimatului, din teamă. Petiția a menționat, de asemenea, recenta decizie de eliminare a republicanei Elise Stefanik (R-NY), absolventă de Harvard în 2006, din rolul său în Consiliul Consultativ Superior al Institutului de politică al universității, informează DailyWire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel