Petiţie semnată de Ion Ţiriac, susţinută de Bogdan Chirieac: Vrem să o lansăm!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bogdan Chirieac şi-a anunţat susţinerea pentru o petiţie pentru sport, după ce preşedintele Federaţiei Române de Tenis a declarat că iniţiatorii nu au fost lăsaţi să meargă cu ea la preşedintele României. 

"Domnule Președinte, mulțumim foarte mult și fiindcă aveți această inițiativă cu scrisul, noi zicem că ne mai pricepem la scris și împreună cu sufletul acestei reuniuni care a fost doamna Carmen Tocală, chiar discutăm și cu permisiunea tuturor, luni lansăm petiția despre care ați vorbit. Poate că de data asta reușește. Mă gândesc că e ceva ce putem face, e ceva ce ne duce în direcția pe care ați trasat-o și pe care, din nefericire, nimeni de astăzi, din România, nu o poate contesta. Chiar vrem, împreună cu doamna Carmen Tocală să lansăm petiția despre care vorbiți. Și cu ea să mergem și online, o adresăm cetățenilor și la Palatul Cotroceni și la Palatul Victoria, să vedem ce o ieși", a spus Bogdan Chirieac la evenimentul "UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI", organizat de trustul de presă DC Media Group

Ce a spus Țiriac despre petiție

"Vreți să ieșim cu ceva de aici? Ia, unul care știe să scrie mai bine decât domnul Năstase, că el a învățat să scrie, eu să citesc pe vremea aia, așa ne-am împărțit sarcinile. Să facă o epistolă. A făcut-o Gaciu, acum un an și jumătate și au semnat cei mai buni 50 de sportivi ai lumii. Nu ai României, ai lumii, toți cu medalii olimpice, medalii mondiale. Nu a ajuns să intre la domnul Președinte, l-a oprit la poartă. Mi-a zis să o semnez și eu. I-am zis că semnez al 51-lea dacă pune acolo că: prin asta recunoaștem toți că Români a făcut un genocid împotriva sportului cu toate Guvernele României. Dacă nu facem un front comun, ajungem mai rău decât astăzi", a declarat Ion Țiriac în cadrul aceluiași eveniment.

Citește și: Ion Țiriac, avertisment pentru politicieni: Suntem în groapă. Nu mai avem sportivi, nu mai avem tehnicieni

Citește și: Sorin Cîmpeanu, veşti bune: Cluburile sportive se întorc la universităţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel