Petre Ionel: Acum membrii ALDE, dar și cei din PRO România își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate
Autor: Andrei Itu pe 19 ian, 17:14 | Personalități politice

Petre Ionel: Acum membrii ALDE, dar și cei din PRO România își Petre Ionel: Acum membrii ALDE, dar și cei din PRO România își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate

Politicianul Ionel Petre a transmis un mesaj despe alianța dintre ALDE și PRO România.

România are prioritate!

Alegerile generale au fost pierdute, dovadă că fuziunea prin absorbție nu a fost bine primită de către români. Personal, am tras semnalul de alarmă încă de la început, pentru că oamenii nu văd cu ochi buni unirea unor extreme politice, reprezentate de adevărații liberali și renegații socialiști. E clar că nu a fost decât un compromis de ultima oră, deloc de bun augur. Acum membrii ALDE, dar și cei din PRO România își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate.

Este bine cunoscut faptul că am depus întâmpinare în procesul de fuziune dintre cele două partide, însă am convingerea că fuziunea poate fi denunțată și de comun acord. Politica la fel și legile sunt făcute de oameni pentru oameni! În concluzie, solicit public conducerii celor două partide separea politică prin strângere de mână. Am încredere că se înțelege faptul că altfel nu se poate! a scris Petre Ionel, pe pagina sa de Facebook.

România are prioritate!Alegerile generale au fost pierdute, dovadă că fuziunea prin absorbție nu a fost bine primită...

Publicată de Petre Ionel pe Marţi, 19 ianuarie 2021

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri