Petre Ionel, mesaj FERM: E CLAR. Trebuie SCHIMBATE, chiar dacă asta ar opri și MOFTUL guvernanților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ședință de Guvern. FOTO: Captură Facebook
Ședință de Guvern. FOTO: Captură Facebook
Petre Ionel a făcut un apel după recordurile negative pe care le bate România în lupta COVID-19. 

"România, sub "teroarea" Covid-19! Se impune testarea națională!!! Am trecut de 8000 de infectați/zi și am pierdut aproape 150 de români doar astazi, din cauza Covid-19... Este clar că evoluția pandemiei nu poate fi stopată prin masurile actuale. Măsurile trebuie schimbate, regândite, chiar dacă asta ar opri și moftul guvernanților. Da, moftul guvernanților, alegerile generale! Soluție?!

Ar fi testarea națională derulată pe o perioada de maximum o săptămână. Astfel, știm clar cu ce ne confruntăm, izolam focarele și adaptăm măsurile în cunoștință de cauză, nu după ureche. Așezăm specialiștii la masă, le ascultăm opiniile și luăm decizii eficiente pentru a salva românii, economia, țara, nu pentru a număra morții, a închide tot și a paraliza economia națională!

E mai ieftin să investim în "cauze" eficiente, decât să acoperim efectele nocive! Dragi români, oameni buni, viața are prioritate! Pentru asta noi toți trebuie să ne implicam fie și prin a-i trezi pe cei care ne conduc! Să fim responsabili și împreună să le deschidem ochii celor care ne conduc!", a scris Petre Ionel, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel