Petrecere de Paști, postată pe Internet. Poliția s-a sesizat și încearcă să-i identifice pe protagoniști / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Petrecere de Paști postată pe Internet. Poliția s-a sesizat și încearcă să-i identifice pe protagoniști  /  Sursă foto: Captură Youtube
Petrecere de Paști postată pe Internet. Poliția s-a sesizat și încearcă să-i identifice pe protagoniști / Sursă foto: Captură Youtube
O petrecere cu zeci de tineri a avut loc la Văliug (Caraș-Severin), de Paște. Poliția s-a sesizat, după ce cheful a fost postat pe Internet.

Zeci de tineri care s-au întâlnit să petreacă pe malul lacului, la Văliug, riscă să fie amendați. Petrecăreții au sfidat restricțiile impuse de pandemie, au încins un chef, de Paște, și au ținut să-i vadă toată lumea, postând imaginile pe rețelele de socializare. I-au văzut și polițiștii din Caraș-Severin, care s-au sesizat din oficiu și încearcă să-i identifice. Organizatorul petrecerii va fi amendat.

De Paște, pe pontoanele de la malul lacului Gozna s-a petrecut. Zeci de tineri au uitat pentru câteva ore de pandemie și de restricții, chiar dacă riscau amenzi de mii de lei. Au postat imaginile pe rețelele de socializare, pentru că au vrut să fie văzuți cum petrec de toți prietenii virtuali. I-au văzut și polițiștii din Caraș-Severin, care urmează să amendeze organizatorul petrecerii și să-i identifice pe cei prezenți.

IPJ va face cercetări și va amenda pe organizator

„În urma difuzării imaginilor respective polițiștii s-au sesizat din oficiu și urmează să aplice administratorul operatorului economic respectiv sancțiunile prevăzute de normele legale în vigoare.

Facem precizarea că, anterior acestor zile de sărbătoare, administratorul a fost instruit, sub semnătură, cu privire la normele legale și regulile care trebuie respectate. Totodată, în zilele de sâmbătă și duminică polițiștii au verificat locația respectivă, la momentul controlului nefiind constatate nereguli.

Polițiștii fac verificări și pentru identificarea persoanelor care dansează fără a respecta măsurile de protecție”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, notează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel