„Petrecere” în fața Penitenciarului Iași. Bogdan Corduneanu, condamnat cu suspendare pentru șantaj
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
În fața Penitenciarului Iași, a fost sărbătorită eliberarea lui Bogdan Corduneanu, care a fost condamnat ieri cu suspendare pentru șantaj. 

Magistrații ieșeni au decis ieri ca Bogdan Corduneanu să fie pus în libertate, în urma unei condamnări cu suspendarea executării pedepsei. La ieșirea pe poarta Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași, acesta a fost așteptat de aproximativ 30 de persoane, rude și prieteni.

„Este o soluție echitabilă!”, a declarat ieri avocatul Robert Amuntencei, scrie BZI.

Frații și prietenii săi au izbucnit în urale: „Să trăiască Regele!”. După câteva îmbrățișări din partea rudelor, Bogdan Corduneanu a urcat într-un autoturism și toți membrii familiei s-au îndreptat către casa părintească din comuna Holboca.

Bogdan Corduneanu, condamnat cu suspendare pentru șantaj

Ieri-dimineață, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Bogdan Corduneanu, dar cu suspendarea executării pedepsei, pentru șantaj. Instanța i-a aplicat lui Bogdan Corduneanu o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare.

„Instanța dispune ca inculpatul Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei comunei Holboca, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială. Instanța constată încetată de drept măsura arestului preventiv dispusă față de inculpatul Bogdan Corduneanu pronunțată de Judecătoria Iași, verificată și menținută succesiv.”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

Vezi FOTO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel