Picior descompus, descoperit pe plajă. Testul ADN arată potrivire cu o femeie de afaceri care a furat milioane de dolari
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 26 feb, 12:26 | Internațional

Piciorul ar fi putut călători 400 km distanță de Sydney

Poliția australiană a transmis că au fost descoperite rămășițe parțiale ale unei suspecte de fraudă care a dispărut din casa sa din Sydney acum patru luni.

Conform BBC, afacerista Melissa Caddick a dispărut după ce a fost acuzată că a furat milioane de dolari de la clienții săi, iar subiectul a fost foarte intens urmărit în Australia. Polițiștii nu au găsit vreo urmă de-ale ei până săptămâna trecută, când niște oameni care făceau camping au zărit un pantof cu un picior descompus, pe o plajă, la 400 km de Sydney. Testul ADN a arătat că piciorul era al lui Caddick.

„Momentul și cauza morții” vor fi determinate de o biopsie, a transmis comisarul adjunct al Poliției New South Wales, Mick Willing, vineri. „Rămâne un mister modul și momentul în care a intrat în apă. În acest punct, nu putem exclude vreo variantă. Trebuie să rămânem deschiși variantelor, însă ținând cont de circumstanțele dispariției... vom lua mereu în calcul că s-ar putea să-și fi luat viața”. Acesta a adăugat că este posibil ca femeia să fi intrat în apă în apropiere de casa sa din Sydney.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri