Piers Morgan, jigniri pentru Meghan și Harry, după demisie: Asta m-a înfuriat, am refuzat să-l cred pe Pinocchio. Prințesa Diana ar fi fost îngrozită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Meghan Markle și Prințul Harry au fost criticați din nou de jurnalistul Pierce Morgan, după interviul cu Oprah.

Vezi și: Jeremy Clarkson, atac la adresa lui Meghan Markle: O actriță nătângă va răpune monarhia. În cinci ani, Markle este gata

Piers Morgan, jurnalistul care și-a dat demisia după ce a criticat-o pe Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey, a revenit cu noi mărturisiri și noi atacuri la adresa cuplului regal. 

"Dacă nu ai crezut-o pe Meghan Markle, atunci tu erai problema, erai rasistul"

Într-un interviu pentru Fox News, Piers Morgan a susținut că toate afirmațiile făcute de Meghan Markle se întorc împotriva ei.

"Mulți americani cred că ceea ce a spus Meghan Markle nu este adevărat. Asta m-a înfuriat, asta m-a înfuriat! A existat acest sentiment din ce în ce mai mare că, dacă nu ai crezut-o pe Meghan Markle, atunci tu erai problema, erai rasistul", a spus Piers Morgan.

Mai mult, în ceea ce privește demisia din emisiunea pe care o modera, el a spus că: "Am fost invitat să plec pentru că am refuzat să cred un mincinos. A spune că o cred ar însemna să spun că îl cred pe Pinocchio".

El susține că a avut dreptate să nu o creadă pe "ducesa delirantă" și pe soțul ei pentru că "există 17 acuzații care au fost verificate de atunci și sunt fie complet false, fie exagerate masiv, fie nedemonstrabile".

Piers Morgan nu crede ”un cuvânt” spus de Meghan Markle: Trădare rușinoasă faţă de regină și familia regală

Unde crede Piers Morgan că a mințit Meghan Markle

"Dacă tot acuzi pe cineva de rasism, atunci ar fi bine să spui niște fapte. Mi se pare imposibil să cred că oamenii din palat pot fi atât de nesimțiți față de o femeie care le spune că are gânduri suicidale. Nu cunoaștem contextul, nu știm ce s-a spus. Problema mea cu tot acest interviu a fost că aceste acuzații extrem de dăunătoare au fost aruncate acolo și niciuna dintre ele nu a fost contestată în mod corespunzător", a mai spus el, sărind în apărarea Familiei Regale împotriva acuzațiilor de rasism.

Atac la Prințul Harry: "Ce s-a întâmplat cu tipul ăsta?"

Jurnalistul a mai spus că singurul care trebuie să-și ceară scuze pentru că este rasist este Harry și a lansat un atac și la el. 

"Am cunoscut-o bine pe prințesa Diana și cred că ar fi fost îngrozită de separarea dintre Harry și fratele său William. Ar fi urât să-l văd pe Harry profitând de un interviu în prim-time pentru a se plânge public de familia și finanțele sale. Ce s-a întâmplat cu tipul ăsta? A devenit un copil plângăcios", a mai spus el.

Piers Morgan a completat că "secretele regale" nu vor lua sfârșit și a lansat o ironie la adresa ducilor de Sussex: "Vom auzi mult mai multe secrete regale de la ei, pentru că acesta este singurul lor motto".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel