Piers Morgan o face ipocrită pe Meghan Markle pentru cartea pe care o scrie
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Piers Morgan a criticat-o din nou pe „ipocrita de Meghan Markle” pentru cartea sa de copii despre legătura dintre tată și fiu, fiindcă ar fi „ruinat legăturile dintre Prințul Charles și Prințul Harry”.

Conform The Sun, realizatorul TV, un critic deja cronic al Ducilor de Sussex, a făcut declarațiile după ce Ducesa de Sussex a dezvăluit că va scrie prima sa carte, „The Bench”. Povestea a fost inspirată de un poem pe care l-a scris din partea lui Archie pentru Harry de Ziua Tatălui.

„Toată ideea ca Meghan Markle să ofere sfaturi oricărui om despre relația dintre tați și copiii lor este absolut ridiculă ținând cont de relațiile dezastruoase pe care ea și soțul le au cu proprii tați. Această nouă carte despre relațiile tată-copii este un nou exemplu de Meghan Markle care urmează modelul «fă ce zice popa, nu ce face popa»”, a transmis Morgan. „Dacă i-ar fi păsat cu adevărat de relația aceasta, nu i-ar fi făcut de râs familia lui Harry la televizor, cauzând și mai multe daune, probabil ireparabile, relației cu tatăl său”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel