Piromanul-violator din Galați, trimis în judecată. Avocat: Nu merită clemență!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Tânărul de 25 de ani din Galați, care a tâlhărit și incendiat o femeie, după ce a încercat s-o violeze, a fost trimis în judecată. 

Marius D., în vârstă de 25 de ani, din Galați, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați pentru tentativă la omor calificat, tentativă de viol și distrugere. 

Un bărbat de 25 de ani, condamnat în trecut pentru viol în formă agravată, a dat buzna peste o femeie, în gara CFR, a jefuit-o, iar pentru că victima s-a opus din răsputeri violului, a lovit-o în cap cu un stingător şi a incendiat-o.

Pe 30 mai 2020, individul, condamnat în trecut pentru viol în formă agravată, a dat buzna, în gara CFR, peste impiegatul de mişcare în propriul birou, i-a furat telefonul mobil şi o sumă de bani, iar apoi a încercat să o violeze. După ce a eșuat, a luat un stingător şi a lovit-o până când femeia a rămas inconștientă. Apoi, a incendiat locul pentru a-și șterge urmele. 

După faptă, bărbatul s-a dus liniştit acasă şi s-a culcat.

„Acest om nu merită clemenţă. A încercat să o omoare şi, în plus, putea provoca şi un grav accident feroviar pentru că victima nu a mai putut, evident, să îşi facă treaba şi să coordoneze circulaţia feroviară”, a declarat Biatrice Martiş, avocatul femeii, pentru Adevărul.

În instanță se cer daune morale de 100.000 de lei, dar şi daune materiale, în funcţie de cheltuielile de spitalizare şi operaţiile estetice de care va avea nevoie victima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel