Plaja lărgită din Mamaia e... UN DEZASTRU. Decizie dură a cititorilor DCNews, sondaj de ultim moment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Lărgirea plajei din Mamaia este un subiect mai mult decât controversat. 

Nu știm dacă a fost o acțiune de tipul ”socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, dar un lucru e sigur: noua plajă din Mamaia stârnește multe controverse și generează multă furie. Pe de-o parte sunt turiștii, care se plâng că nu au cum să meargă efectiv cu copiii pe plaja plină de scoici sparte. În plus, plaja e foarte lată și, de la locul șezlongurilor până la apă, e mult de mers. Pe de altă parte, investitorii, care dau zeci de mii de euro pentru a închiria și amenaja o fâșie de plajă, sunt falimentați. 

Vezi și: Operator de plajă din Mamaia: Am ÎNCHIS. Ne-au obligat să murim

În fapt, plaja din Mamaia NU EXISTĂ. A fost făcută o lucrare scumpă, cu o intenție bună - să nu rămânem fără plaje, dar plaja nou realizată nu există în acte. Astfel, pe lângă starea plajei, care nu mai e cu nisip fin, ci cu scoici sparte, care, evident, taie, nu pot fi amplasate nici măcar șezlonguri la malul mării, pentru că plaja nu e intabulată. 

Vezi și: EXCLUSIV  Plaja din Mamaia, teritoriu inexistent din punct de vedere legal. Primarul Constanței spune când s-ar putea rezolva problema

Nu că ar fi primul proiect care are un final dramatic, dar este un proiect care impactează, din păcate, de la turist, la turism, la investitori, și asta după o perioadă și așa dificilă pentru toată lumea, psihic, social și economic, generată de pandemie. 

În acest context, pentru a vedea care este opinia cititorilor DCNews, am realizat un sondaj, timp de 24 de ore, despre noua plajă din Mamaia. Cei mai mulți respondenți consideră că plaja lărgită din Mamaia e ”un dezastru” - 63,7% (7766 de răspunsuri). 36,3% consideră că e ”un câștig” (4423 de răspunsuri). 

1. SONDAJ Lăr... (largire-plaja-dezastru-castig-dcnews_94279100.jpg)

”Mulţi dintre turişti au plecat din Mamaia în semn de protest spre alte staţiuni de pe litoralul românesc. S-a ajuns în situaţia în care turiştii sună la hoteluri şi întreabă dacă hotelul este în zona de plajă mărită. Dacă răspunsul e afirmativ, refuză să mai achiziţioneze un sejur”, a explicat Corina Martin pentru DCNews. Vezi aici declarația completă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel