Urmărește emisiunea live
Plantele norocoase, care aduc bani și fericire în casă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Plantele, dincolo de frumusețe și beneficii pentru sănătate, au și efecte cu privire la prosperitatea casei. 

Iată o listă de plante care aduc norocul și beneficii pentru casă și familie, conform dcbusiness.ro

Filodendronul are frunze moi, în formă de inimă, care cresc rapid. Potrivit cunoscătorilor feng shui, această plantă este excelentă pentru dezvoltarea relațiilor de dragoste.

Bujorii sunt una dintre cele mai frumoase și populare flori care atrag romantismul în viața familiei. 

Iasomia are o aromă bogată, această floare este adesea asociată cu dragostea, frumusețea și senzualitatea.

Violeta africană. Alături de alte plante cu frunze rotunde, asemănătoare monedelor, se crede că aceste violete frumoase, pe care le puteți găsi în orice florărie, simbolizează banii și bogăția.

Copacul banului (crasula). Mic și frumos grație culorii sale, capacul banului este folosit în feng shui pentru a atrage și a spori bogăția și bunăstarea.

Sansevieria (săbiuța, limba soacrei) - frunzele sale asemănătoare sabiei simbolizează puterea, furia și protecția.

Vița de jad este frumoasă, protejează casa și, potrivit Feng Shui este potrivită și pentru atragerea bogăției.

Orhideele albe sunt un simbol al fertilității și creativității, cele galbene sunt excelente pentru întărirea sănătății tuturor celor din casă. 

Salvia este ușor de cultivat și, potrivit Feng Shui, această plantă aduce multă energie de fericire în casă. În plus, această plantă are o serie de beneficii pentru sănătate.

Pachira Aquatica și arborele de jad, cele mai norocoase plante

Însă, lista e mai lungă în Feng Shui, iar unele dintre cele mai norocoase plante sunt Pachira Aquatica și arborele de jad (Crassula Ovata). 

Pachira Aquatica este una dintre cele mai cunoscute plante din arta Feng-Shui. I se spune ”copacul banilor” sau ”arborele cu noroc”. Dacă este poziționat în zona de sud-est a casei, se spune că acea familie nu va avea niciodată probleme cu banii, pentru că Pachira Aquatica ar avea această energie, a prosperității. Frunzele Pachira Aquatica sunt compuse din cinci lobi, iar, conform filozofiei Feng-Shui, corespund celor cinci elemente fundamentale- apa, lemnul, focul, pământul şi metalul. 

Vezi aici mai mult: Pachira Aquatica, arborele norocos sau copacul banilor. Cum se întreține. Valoarea lui în arta Feng-Shui

În Feng-Shui, Crassula Ovata se consideră a fi planta responsabilă cu bunăstarea familiei şi cu menţinerea unei energii pozitive. Cei care o folosesc în acest sens, pun și monede norocoase în pământul din ghiveci. 

Vezi și: Copacul cu bani, arborele de jad sau Crassula Ovata, planta norocoasă a grecilor. În Feng-Shui, atrage banii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel