PLATA după moțiune? CADOU pentru PMP: Numire la VÂRF semnată de premierul Orban
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
După ziua moțiunii de cenzură, vin și funcțiile. Ludovic Orban tocmai ce a făcut o nouă numire la vârf, în persoana unui membru al PMP. 

Dan-Cătălin Vatamanu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban. Printr-o altă decizie a premierului, Andreea Kohalmi-Szabo a fost revocată din funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Cele două decizii au fost publicate miercuri seară în Monitorul Oficial: ”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Dan-Cătălin Vatamanu se numește în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Fondului pentru Mediu.” arată decizia de numire semnată de către premierul Ludovic Orban. 

Declarații-fulger din noua funcție

Într-o primă declarație de președinte al Administrației Fondului de Mediu, Dan Vatamanu, vicepreședinte al PMP Mehedinți, a declarat că obiectivul său este de ”a ajuta la alinierea României la standardele de mediu ale Uniunii Europene.Trebuie să generalizăm colectarea selectivă a deșeurilor si să eliminăm presiunea procedurilor de infringement asupra țării noastre”. 

În comunicatul de presă, PMP se laudă că ”pune umărul la implementarea unor politici de mediu care să ajute la dezvoltarea durabilă a României.”

”Avem oportunități reale pentru dezvoltarea de proiecte și atragerea de finanțări europene pentru politici de mediu la nivelul tuturor localităților. Avem obligații majore care rezultă din angajamentele noastre la nivelul Uniunii Europene. Voi da acel impuls necesar pentru ca politicile de mediu să devină realitate durabilă” asigură Dan Cătălin Vatamanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel