Plată salarii. Fifor, atac la Iohannis: Joc politic dezgustător făcut pe seama a mii de angajați!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Secretarul general al PSD Mihai Fifor l-a atacat pe Klaus Iohannis pentru blocarea salariilor.

”În acest moment, sunt mii de familii ale căror venituri depind exclusiv de bunul plac al președintelui Iohannis. E vorba de angajații din ministerele vacantante de ALDE și din companiile sau agențiile din subordine. Mă aștept ca domnul Iohannis să dea din nou vina pe PSD pentru consecințele negative ale propriilor sale decizii.

Adevărul este însă limpede și trebuie arătat! Indiferent ce ar fi făcut premierul Dăncilă, indiferent dacă Parlamentul votează o moțiune sau o restructurare, cu actualul guvern sau cu o altă majoritate, până la instalarea unor noi miniștri era nevoie de cineva care să conducă aceste ministere și să asigure plata salariilor și buna funcționare.

Delegarea atribuțiilor miniștrilor demisionari este o altă gogorita a președintelui: astfel de delegări încetau odată cu mandatul titularului.

Singurul motiv pentru care astăzi încă nu e nimeni să semneze ordinele de plată pentru salarii este că președintele Iohannis încalcă legile și Constituția și refuză să semneze numirea miniștrilor interimari.

Este un joc politic dezgustător făcut pe seama a mii de angajați! Acesta e președintele care zâmbește cinic pe afișele electorale propunând în mod ipocrit „România normală".

Lucrurile însă nu vor fi lăsate la bunul plac al domnului Iohannis. Premierul Dancila va gasi soluțiile legale pentru a depăși acest nou blocaj. Salariile vor fi plătite!”, a spus Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel