Urmărește emisiunea live
Platformă de donații pentru pictarea Catedralei Naţionale. Ciutacu: Un proiect mișto. M-aș bucura să prindă și să fie un succes financiar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu a transmis un mesaj de susținere după ce Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a anunţat lansarea site-ului Pictamcatedrala.ro - o platformă de sprijin pentru pictarea Catedralei Naţionale.

'Site-ul de donații pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului e un proiect mișto. M-aș bucura să prindă și să fie un succes financiar', a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook.

'Suntem contemporani cu o lucrare mare, iar darul nostru este un dar pentru eternitate. Este o mare bucurie şi o mare şansă să fim contemporani cu această lucrare sfântă, care va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român. Deja de multă vreme cei care ajută la construirea catedralei şi la pictarea ei sunt pomeniţi aici, la Catedrala Patriarhală Istorică, dar şi la noua catedrală, la Catedrala Naţională, sau Catedrala Mântuirii Neamului. Să ne ajute bunul Dumnezeu ca, privind icoanele frumoase ortodoxe din această biserică, să ne înălţăm mintea la frumuseţea cea netrecătoare, cerească, din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru a ne bucura împreună cu îngerii şi cu Sfinţii', a spus Patriarhul Daniel, la finalul predicii din Duminica Ortodoxiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel