Pleacă Andra de la "Românii au talent"? Cătălin Măruță a făcut anunțul
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Andra
Andra
După ce Andra a părăsit "Vocea României" de la Pro TV, au existat zvonuri că artista va părăsi și "Românii au talent". Cătălin Măruță a lămurit situația. 

"Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What's Up, 'Ţine-te bine', are turneul 'Tradiţional', a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru 'Românii au talent', sunt multe de făcut", a spus Cătălin Măruță potrivit click.ro.

Andra nu va pleca de la "Românii au talent", iar în octombrie va începe filmările pentru sezonul 10.

Despre plecarea de la "Vocea României", Andra a declarat că nu s-a regăsit și că ce se întâmpla la filmări o lăsa rece.

"Dragostea vieții mele rămâne emisiunea «Românii au talent». La «Vocea României» este competiția prea mare. Lupta pentru a câștiga, nu știu... Eu văd diferit lucrurile, m-aș fi așteptat să nu fie așa multă tensiune. Se simțea între concurenți, antrenori... Nimic nu a fost regizat. Au fost supărări, eu sunt foarte pătimașă. Știu că anul trecut, deși aveam programată o vacanță, am renunțat la show pentru «Vocea României». Nu am plecat, s-au dus doar Cătălin și copiii", spunea, la momentul respectiv, Andra Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel