PLUS atacă PNL şi PSD pe cazul Piatra Neamţ. Voiculescu, dur cu Tătaru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Vlad Voiculescu (PLUS) lansează un atac dur la adresa PNL şi PSD pe cazul incendiului de la ATI din Piatra Neamţ, dar şi la adresa ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru. 

"Asistăm la o mascaradă.

După nenorocirea de la Piatra Neamț, cele două partide mamut care au adus sănătatea unde este astăzi au avut două obiective:

1. să mute vina de la unul la altul.

2. să se foloseaască de ce s-a întâmplat pentru a împinge în spațiul public un plan care era deja gata.

Concret, în timp ce PSD încearcă să arunce vina pe guvern, domnul Nelu Tătaru și PNL vor să se folosească de nenorocirea de la Piatra Neamț pentru a acapara și mai multă putere.", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook. 

"Ministerul Sănătăţii de acum este un dezastru"

"Domnul ministru PNL ne spune că soluția pentru depolitizare și profesionalizare este să preia toate spitalele la Ministerul Sănătății.

Ideea în sine nu e bună sau rea. A mai făcut-o de altfel alt ministru liberal - domnul Nicolăescu, pentru cei care vă mai amintiți.
Dacă am fi văzut la MS o echipă profesionistă care să fi demonstrat că are capacitatea de a coordona bine ceea ce se află în propria ogradă (ex: achizițiile de la începutul pandemiei, DSP-uri, achizitia de vaccin antigripal, organizarea rezidențiatului, sau chiar pregătirea spitalelor proprii pentru al doilea val al pandemiei), aproape că aș fi zis că merită să ne gândim serios. Nu este însă cazul! Ministerul Sănătății de acum este un dezastru. Un dezastru. Aparențele sunt salvate de un ministru bun povestitor care ne vorbește des în media plătită bine de guvern despre cocoașe și platouri și care în ultimele 6 luni ne-a spus că totul e sub control în spitale dar că românii nu poartă mască.

De fapt, o astfel de mișcare nu ar duce nicicum la depolitizare și profesionalizare ci la numiri (sau concursuri aranjate de) PNL peste tot.", a mai scris acesta. 

Atac dur la Guvernul PNL

"Lupul își schimbă părul dar năravul ba. Iar năravul... năravul PSD și PNL a fost același, de 30 de ani încoace. Doar anul ăsta, domnul Tătaru și PNL, profitând de starea de urgență care aducea de facto spitalele sub MS, au făcut numiri precum:

- chelner (sau șef de sală) la spital la Câmpeni (Alba) - de la PNL

- antreprenor pompe funebre (de succes, înțeleg) la Piatra Neamț - de la PNL

- condamnat penal la Craiova - de la PNL

- consilier local PNL la Baia Mare

Haideți să completăm lista!

Mai aveți exemple de “profesionalizare” și “depolitizare” marca PNL sau PSD din spitale dar nu numai?", a conchis Vlad Voiculescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel