Urmărește emisiunea live
PNL Brașov trece în tabăra lui Ludovic Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Ludovic Orban
Foto: Facebook Ludovic Orban
PNL Brașov îl susține pe Ludovic Orban în cursa pentru funcția de președinte al partidului.

PNL Brașov trece în tabără lui Ludovic Orban, care candidează pentru funcția de președinte al partidului. Pentru susținerea moțiunii lui Orban au votat cei mai mulți membri ai comitetului de conducere al PNL Brașov. Este a zecea filială care decide să intre în tabăra lui Ludovic Orban.

PNL Brașov a anunțat că susține moțiunea „Forța Dreptei’’ a candidatului Ludovic Orban, cu care acesta își propune să câștige un nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal.

„În Comitetul Director Județean al PNL Brașov, Ludovic Orban a primit 70 de voturi de DA și 3 de NU, din cele 73 de voturi valabil exprimate. Moțiunea candidatului Florin Vasile Cîțu, ‘România liberală a întrunit 8 voturi de DA și 63 de voturi de NU”, au anunțat reprezentanții filialei.

Alegerile din interiorul PNL vor avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban mai este susținut de nouă filiale PNL din Alba, Argeș, Bihor, Bistrița, Brăila, Covasna, Harghita, Iași și Vrancea, potrivit Mediafax.

VEZI ȘI: Orban, despre trădările din PNL: M-a durut, fraților

Ludovic Orban spune că, dacă premierul Florin Cîțu câștigă, „înseamnă că putem să ne ducem acasă, că ăsta nu mai e PNL”. El spune că și Cristian Bușoi a defilat cu Iohannis în 2017 și a pierdut cursa pentru șefia partidului.

„Îi mulțumesc singurului membru din Colegiul Director Județean care a votat ca eu să pot să candidez. A fost vot secret, totul e vot secret, că eu sunt în partidul ăsta de ieri, de azi. Nu am mâncat 30 de ani de politică ca să nu știu despre ce este vorba... Citez: <Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau> și de candidat la congres voi candida, chiar dacă filiala Olt nu se adaugă între cele zece filiale. Vom avea suficiente filiale ca să mă vedeți în postura de candidat. Dacă tot nu mi-ați dat votul, vă aștept să mă votați la congres”, a spus Ludovic Orban.

Orban se declară dezamăgit de trădarea unor liberali

„M-a durut, fraților. Hai să fim cinstiți. Eu am sute de kilometri nu cu mașina, ci pe jos în Olt. Am participat în zeci de campanii pe orice fel de vreme. (...) Și dacă nu mă alegeți președinte mie nu-mi faceți rău. Slavă Domnului, am la restanțe... Nu am mai jucat un fotbal nu știu de când, deși sunt jucător de fotbal, nu am mai jucat Bridge, nu am mai citit, așa, o carte să o citesc adânc - citesc patru-cinci pagini până-mi pică ochii în nas de somn și de oboseală... Am multe lucruri plăcute pe care pot să le fac în viața asta. Dar puneți-vă întrebarea - credeți că Florin Cîțu este mai bun decât mine? Credeți că vreodată Florin Cîțu va face ceea ce am făcut eu pentru PNL? Că Florin Cîțu cunoaște măcar 1% din Partidul Național Liberal?”, a adăugat Orban.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel