PNL l-a SCOS de pe listă! Mutare-fulger după răspunsul lui Iohannis
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Decizie de ultimă oră, după semnalul dat de la Palatul Cotroceni. 

Fostul ministru Viorel Ilie ar fi fost scos de pe lista PNL Bacău, conform Digi24. El a trecut în tabăra PNL la începutul anului 2020. Decizia de a-l scoate de pe listă ar aparține chiar președintelui partidului, Ludovic Orban. Viorel Ilie a fost ministru în Guvernul PSD-ALDE, fiind fost membru ALDE. Însă el nu este singurul ministru din fostele guverne PSD-ALDE care acum se află pe lista PNL pentru alegerile parlamentare. 

Cu privire la prezența lui Viorel Ilie pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, la Palatul Cotroceni, luni, președintele Klaus Iohannis a declarat: ”Mesajul meu a fost mesajul politicianului Klaus Iohannis și al președintelui României și a rămas același, nu mi-am schimbat opinia. Și noi am discutat, cred că exact dumneavoastră ați pus întrebarea cu traseismul, acum vreo trei sau patru luni, și la un moment dat v-am promis că s-a cam terminat cu racolarea și s-a terminat, după cum am văzut cu toții. Deci, nu au mai existat racolări, nu au mai existat cooperări și asta este un fapt. Deci, am spus, am avertizat, lucrurile s-au oprit atunci când a fost nevoie. Mai departe, cu siguranță, veți putea să aflați de la PNL foarte în detaliu cum s-au făcut listele, fiindcă listele s-au făcut cu oameni din PNL și candidații sunt membri în PNL.”

Toma Petcu, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu sunt alte trei nume care au fost în guvernele PSD-ALDE și care acum se află pe lista PNL pentru parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel