PNL, soluție BIZARĂ pentru bătrâni. Tudose, HAZ de NECAZ: JENANT! O supă de pijamale și un chilot PRĂJIT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihai Tudose a oferit un interviu exploziv, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Aseară am avut un moment de revelație absolută când am aflat că la Brăila, știți că la bătrâni le-a distribuit Guvernul niște carduri, alocații suplimentare de hrană, 6 lei pe zi, care vin pe card. Prima mare golăneală este că acele carduri constau în faptul că sunt distribuite goale și primii bani vor intra ghiciți când... după alegeri!

Acum, a doua dileală. Ce credeți că faceți cu acel card? Să vă duceți cu el să plătiți doar la agenții economici autorizați, adică cei stabiliți de prefectură. La mine, la Brăila, agentul autorizat pe zona Făurei, este o societate care s-a schimbat de la făcut salam, la vânzare de haine. Vinde haine, asta e viața, dar ea e autorizată să ofere o masă caldă la bătrâni. Și, bineînțeles, că nu se putea altfel, aici se vede grija extraordinară a PNL-ului și a Guvernului pentru bătrânii patriei... cardul respectiv poate fi folosit și în ... (n.r. denumire de fast food), în mall-ul de la Brăila. Cu 6 lei parcă iei o jumătate de aripioară picantă! ... și mai sunt 2 pizzerii în Brăila. Eu sunt convins că bătrânica aia de pizza avea nevoie! Cu banii ăia putea să-și ia o pâine, 2 ouă și un kg de cartofi. E bătaie de joc! Magazinele acelea le-a ales Prefectura și asta se întâmplă în toată țara!

Pune măcar la ... (n.r. altă denumire de restaurant de tip fast food) că măcar acolo bătrânica primea și o jucărie cu aripioare! E jenant! E bătaia de joc, e o masă caldă, o bătrânică nu are ce mânca, îi dai în fiecare zi să se ducă să-și ia ceva de mâncare? Unde naiba să se ducă? La 20 de kilometri depărtare, până la primul magazin și când ajungi acolo contați că ăla vinde chiloți și pijamale. Ce să-i zică? Dă-mi și mie o supă de pijamale și un chilot prăjit? Nu, cu ăsta mergi doar la pizza și la aripioare prăjite. Nu vrei tu să-i mărești pensia cu 40% mai bine, să se ducă bătrânica unde vrea să-și cumpere ce vrea?", a declarat Mihai Tudose, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel