Barna îi mulțumește lui Ghinea că ”a avut ficatul” să facă PNRR. Cine sunt oamenii din spatele lui. Trei nume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dan Barna / Foto: Facebook
Dan Barna / Foto: Facebook
Vicepremierul Dan Barna a spus cine se află în spatele lui Cristian Ghinea la crearea PNRR-ului, document făcut public astăzi de Guvern.

VEZI ȘI: Vezi aici PNRR. Documentul complet, publicat de Guvern

"Acest Program Național de Redresare și Reziliență, acele mii de pagini pe care dumneavoastră le puteți vedea acum pe site, ascund în spate mii de ore de muncă a unor oameni care nu sunt cunoscuți și, în calitatea mea de coordonator pe partea aceasta de program în coaliție, pe PNRR, vreau să îi mulțumesc lui Cristian Ghinea pentru faptul că a avut ficatul, energia și calmul de a trece prin acest proces de consultări și de a duce la bun sfârșit un efort uriaș. Acele mii de pagini nu s-au scris singure, nu au apărut magic dintr-o bază de date cu cuvinte. E o muncă scrisă tastă cu tastă de niște colegi care au fost în spatele lui Cristian Ghinea și pe care vreau să îi menționez de asemenea. Vorbim aici de Liana Goran, vorbim de Septimiu Sabo și de Dragoș Dinu. Fiecare dintre ei, Septimiu Sabo este un specialist care lucrează Bruxelles și ar fi putut să petreacă niște luni mult mai puțin încărcate rămânând în poziția de acolo, dar a decis să se mute în România și să ajute la construirea programului pentru țara lui. A muncit niște mii de ore și efortul lui trebuie apreciat.

În egală măsură, Liana Goran este un om care a reușit, știți, în orice negociere este nevoie de o persoană care să poată să echilibreze ofticile, supărările, cocoșenismele. Liana Goran este acel om care a făcut posibile rezultatele pe care le vedem în program și vreau să îi mulțumesc astăzi foarte formal și foarte oficial, iar Dragoș Dinu este un specialist și un profesionist. Dincolo de orice altă caracterizare, un om care lucrează și cu Banca Mondială, un om care a construit reformă în multe țări din zona Europei, din zona Asiei și care, de asemenea, și-a pus toată această competență la dispoziția echipei care a făcut posibil programul. Le mulțumesc și le spun numele în mod public pentru că acest efort a generat rezultatele cu care mergem într-o etapă următoare, iar paginile pe care le vedeți și toată această muncă de așezare îi aparține colegului Vlad Ilina, colegul pe care de asemenea îl menționez astăzi. ", a declarat Dan Barna la prezentarea PNRR-ului.

VEZI ȘI: Florin Cîţu: Revenirea deficitului bugetar sub 3%, acceptată ca strategie principală 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel