POLIJobs 2021 – Universitatea POLITEHNICA din București. Oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ajuns la cea de-a patra ediție, cel mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, prin intermediul POLIJobs (singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România) își va deschide porțile, exclusiv online, pe platforma IT - MSTeams, marți, 11mai.

La ediția din acest an a POLIJobs, ce se va desfășura în perioada 11-13 mai, 29 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenților și absolvenților Universității POLITEHNICA din București cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunități de carieră. Programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru pozițiile entry-level, middle-level sau specialiști - sunt doar câteva dintre atracțiile POLIJobs-2021.

Prin înscrierea la eveniment, studenții/absolvenții UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes și de a interacționa direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor și a interviurilor virtuale.

”Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 suntem nevoiți, ca de altfel și la ediția anterioară, să organizăm Târgul de Cariere POLIJobs-2021 exclusiv on-line, gazda de anul acesta a manifestării fiind platforma IT – MSTeams” a declarat Asist. Univ. Dr. al UPB, Aniella Vieriu, coordonator POLIJobs. 

Aceasta a precizat că „Târgul de Cariere POLIJobs rămâne cel mai mare eveniment de acest gen organizat de către o universitate cu profil tehnic din România, fapt demonstrat atât prin prezența constantă a unui număr mare de companii, cât și prin participarea a mii de studenți și absolvenți ai Universității noastre”

Edițiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezența a 184 de companii de top care au derulat 96 de conferințe tematice pentru un număr de 17.521 de participanți.

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, Arctic, DHL International Romania, Engie România, JT International România, McKinsey&Company, Societatea Națională Nuclearelectrica, ON Semiconductor Romania, Apa Nova, Avitech, Bertrandt Engineering Technologies Romania, Bunge, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare COMOTI, DB Schenker Global Business Services Bucharest, IMSAT, Kuehne+Nagel, NHR Agropartners, Orange Services, Procter & Gamble, Schneider Electric Romania, Serviciul de Informații Externe, Tema Energy, BA Glass Romania, DAAS Impex, Electromontaj, GKN Fokker Engineering Romania, DHL International Romania, HaynesPro, Hilti Romania și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”.

#POLIJobs TE ANGAJEAZĂ! - 11 și 13 MAI 2021

Prin inscrierea la eveniment, studentii/absolventii UPB au posibilitatea de a incarca CV-ul catre companiile de interes si de a interactiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor si a întâlnirilor virtuale. Printre companiile care vor susține webinarii se numără: Adobe Systems Romania, Arctic, DHL International Romania, Engie România, JT International România, McKinsey&Company, Societatea Națională Nuclearelectrica, ON Semiconductor Romania.


Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului, puteți afla la:

Email: [email protected]

Website: www.cariere.upb.ro 

Despre POLIJobs

Este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Scopul agenției este cel de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenția oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB și se adresează exclusiv acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel