Polițist amenințat de manelistul Costel Biju: Pregătește-te, în 15 zile…
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Plângere penală pentru ultraj, după ce manelistul Costel Biju a amenințat un polițist care l-a amendat pentru că nu purta mască de protecție într-o benzinărie.

Sindicatul Europol relatează că, pe 27 iulie, pe raza comunei Păulești din Prahova, un polițist a amendat un bărbat care nu purta mască de protecție în benzinărie. Bărbatul amendat este cântărețul de manele Costel Biju, care nu s-a lăsat cu una, cu două, ci a trecut la amenințări. 

În consecință, Sindicatul Europol a anunțat că a fost depusă plângere penală pentru ultraj.

„Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, spun sindicaliștii. 

„Te blestem, să moară familia mea! Deci să moară familia mea dacă nu te blestem! (...) Pregătește-te, în 15 zile…”, i-a spus Costel Biju polițistului, printre altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel