Polițist ATACAT de o tânără. I-a dat un PUMN în față
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Poliția cercetează o tânără care a lovit cu pumnul un polițist din Botoșani. 

O femeie de 30 de ani a fost reţinută după ce a lovit cu pumnul în faţă un agent de poliţie aflat în misiune, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, tânăra, care a refuzat iniţial legitimarea, a devenit recalcitrantă în momentul în care a fost anunţată că va fi condusă la sediul Poliţiei pentru a fi audiată.

Ce au constatat polițiștii 



"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 5 iulie 2020, ar fi lovit un agent de poliţie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Tânăra de 30 de ani se afla într-un imobil la care a fost solicitată intervenţia poliţiştilor şi nu s-a supus solicitării acestora de a înmâna documentele de identitate. În momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că urmează să fie condusă la sediul poliţiei a devenit recalcitrantă şi agresivă cu forţele de ordine, pulverizând cu spray pentru insecte înspre aceştia. În timpul imobilizării, acesta a lovit agentul de poliţie cu pumnul, în zona feţei", a afirmat Nenişcu.

Tânăra din municipiul Botoşani va fi cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Ea a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentată în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel