Polițist, răspuns la 112: Băi Lache!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Un polițist din Teleorman i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat la 112 o femeie care dansa în mijlocul drumului și se arunca în fața mașinilor că nu e treaba polițiștilor să consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, polițistul ar fi spus „Băi Lache" și a închis.

Bărbatul din Teleorman scrie pe Facebook că era, miercuri, pe o stradă din Alexandria cu mașina când a observat o femeie care dansa pe mijlocul drumului, iar când mașinile se apropiau, aceasta pur și simplu sărea în fața lor. Acesta spune că femeia părea să fie într-o criză și s-a temut atât pentru siguranța ei, cât și pentru cea a șoferilor. În consecință, a sunat la 112.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în fața mașinilor. Am fost transferat către un domn polițist care m-a întrebat de ce nu am oprit mașina să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul. I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliției. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dânsului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat și l-am întrebat cum se numește. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus Băi Lache. Da. Polițistul de la 112 mi-a spus Băi Lache! și a închis.”, notează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, polițistul de la 112 nu ar fi folosit acel apelativ, ci ar fi spus, de fapt, „OK", conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel