Polițist, răspuns la 112: Băi Lache!
Autor: Rodica Mitu pe 23 ian, 16:36 | Social

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Un polițist din Teleorman i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat la 112 o femeie care dansa în mijlocul drumului și se arunca în fața mașinilor că nu e treaba polițiștilor să consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, polițistul ar fi spus „Băi Lache" și a închis.

Bărbatul din Teleorman scrie pe Facebook că era, miercuri, pe o stradă din Alexandria cu mașina când a observat o femeie care dansa pe mijlocul drumului, iar când mașinile se apropiau, aceasta pur și simplu sărea în fața lor. Acesta spune că femeia părea să fie într-o criză și s-a temut atât pentru siguranța ei, cât și pentru cea a șoferilor. În consecință, a sunat la 112.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în fața mașinilor. Am fost transferat către un domn polițist care m-a întrebat de ce nu am oprit mașina să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul. I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliției. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dânsului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat și l-am întrebat cum se numește. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus Băi Lache. Da. Polițistul de la 112 mi-a spus Băi Lache! și a închis.”, notează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, polițistul de la 112 nu ar fi folosit acel apelativ, ci ar fi spus, de fapt, „OK", conform sursei citate.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri