Polițistă din Capitală, TERORIZATĂ de fostul soț. Femeia, în lacrimi la TV: Mă tem pentru viața mea și a copiilor. Nimeni nu mă ajută
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O polițistă din Capitală susține că deși a divorțat acum mai bine de 3 ani, fostul soț continuă să o hărțuiască și să o amenințe. Femeia ar fi depus mai multe plângeri, dar nimic nu s-a rezolvat.

O polițistă din Capitală susține că îi este frică pentru viața ei și a celor doi copii ai săi, deoarece, deși a divorțat acum mai bine de 3 ani, fostul soț continuă să o terorizeze. Femeia povestit cu lacrimi în ochi la RealitateaPlus coșmarul prin care trece. Spune că a depus mai multe plângeri, a avut și ordine de restricție împotriva bărbatului, dar nimic nu s-a rezolvat. Fostul soț ar fi amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe cei doi copii ai lor.

"Și eu, și copiii ne temem să ieșim din casă. Organele de poliție, în repetate rânduri, au asistat la toate aceste scandaluri, inclusiv la agresiunile pe care le-a făcut asupra mea și, cu toate acestea, din păcate, el își desfășoară activitatea nestingherit. Cred că are ceva legături cu oameni de afaceri, nu știu exact cu ce se ocupă, dar mă tem. La ultima conversație pe care am avut-o mi-a spus să am grijă pe unde merg și că de luni se va ocupa personal de mine și de cei doi copii, fapt pentru care mă tem pentru viața mea și a copiilor și constat că nimeni nu mă ajută în nici un fel, din păcate.

Nu știu ce să fac. De fiecare dată îmi schimb turele, îmi schimb serviciul, tocmai pentru a nu mai ști de noi. Am fost în audiență la domnul comandant competent și i-am spus că voi ajunge să îmi iau copii și să plec undeva, tocmai pentru a avea o viață liniștită. Efectiv este imposibil să trăiești în momentul în care nu știi dacă ieși pe poartă și te așteaptă, dacă copiii ajung la școală. În repetate rânduri mi i-a luat de la școală fără să anunțe și a trebuit să anunț poliția de pe raza de competență. În permanență trăiesc o traumă. După 3 ani și jumătate, din păcate, lucrurile sunt ca și la începutul divorțului, atunci când am obținut ordin de protecție tocmai din acest motiv.", a povestit polițista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel