Polițiștii din aceeași țară s-au împușcat între ei. Cinci morți
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Cinci polițiști au murit după ce forțele din ordine din două regiuni din aceeași țară s-au împușcat.

Cel puțin cinci polițiști au murit după ce forțele din ordine din două state din India au tras unele în altele. Conform BBC, incidentul deosebit a avut loc la granița dintre statele Assam și Mizoram, din aceeași țară, în Nord-Estul Indiei.

De ambele părți, oficialii s-au acuzat reciproc de provocarea violențelor, iar de la declarații nu s-au abținut nici miniștrii cheie. Tragicul incident armat a venit după ce luni întregi au existat tensiuni generate de o dispută asupra granițelor. Assam are cam 164 de kilometri de hotar cu Mizoram, iar ambele state nu sunt de acord cu traiectoria acestuia.

Este primul incident care s-a soldat cu polițiști morți în acest conflict interstatal

                                          

Este prima dată când poliția din aceste două state din aceeași țară se împușcă, chiar dacă au mai existat conflicte din cauza situației. Toți oamenii legii uciși erau din Assam. Guvernul federal al Indiei a încercat să medieze cele două state de 27 de ani, dar fără succes.

Luni, ministrul de Interne Amit Shah a spus că a vorbit cu miniștrii locali, Homanta Biswa Sarma și Zoramthanga, cerându-le să asigure pacea între cele două teritorii prin găsirea unei „soluții amicale” pentru a rezolva problema.

O mireasă care a murit la nuntă a fost înlocuită de sora ei, în India

                       

O mireasă a murit la nuntă, după ce a suferit un atac de cord. La fața locului a fost chemat un medic, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, scrie Daily Mail. Pentru continuarea evenimentului însă, familiile au găsit o soluție. 

Familiile mirelui și a miresei au fost de acord că evenimentul trebuie să continue prin înlocuirea femeii cu sora ei. Astfel, trupul neînsuflețit al primei mirese a fost dus într-o cameră alăturată pe parcursul festivităților. Ulterior, ea a fost incinerată.

Fratele miresei a  spus că 'este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă', adăugând că 'nu știam ce să facem în această situație.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel