Polițistul care l-a ucis pe George Floyd a fost ARESTAT
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 mai, 21:13 | Internațional

Foto: Agerpres

Fostul ofițer de poliție din Minneapolis care a îngenunchiat pe gâtul lui George Floyd a fost arestat de autoritățile statale, transmite comisarul departamentului de siguranță publică a statului Minnesota.

Fostul ofițer de poliție din Minneapolis care a îngenunchiat pe gâtul lui George Floyd a fost arestat de autoritățile statale, transmite comisarul departamentului de siguranță publică a statului Minnesota, conform CNN.

Ofițerul, pe numele său Derek Chauvin, a fost luat în custodie de Biroul de Arestări al statului Minnesota, în timp ce protestele violente în numele americanului de culoare continuă în orașul Minnesota.

Informațiile sunt limitate

 

„În acest moment, nu avem mai multe informații despre acuzații”, a spus Harrington. „Acest lucru va veni de la procurorul statal, însă am vrut să vă informăm că a fost luat în custodie”.

„Ce s-a întâmplat în lume de când George Floyd a murit, luni, a fost durere imense, o comunitate care încearcă să înțeleagă cine suntem și încotro ne îndreptăm”, a spus guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, care a făcut apel la liniște și ordine.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri