Pompier imobilizat cu electroșocuri, la Botoșani. Ce i-a făcut soției, de față cu copiii
Autor: Andrada Oana pe 13 oct, 17:02 | Justiție

Foto ilustrativ

Un pompier din Botoșani a fost imobilizat cu electroșocuri.

Incident șocant în Botoșani. Un pompier a fost imobilizat de polițiști cu electroșocuri, în noaptea de duminică spre luni.

Bărbatul și-a amenințat soția gravidă cu un cuțit la gât, după ce a bătut-o de față cu cei trei copii.

Presa locală scrie că subofițerul de la ISU Botoșani și-a bătut soția însărcinată în ultimul semestru, iar apoi a violat-o. În casă se aflau și cei trei copii, în vârstă de trei, patru și șapte ani. 

Ulterior, femeia a sunat la 112, iar soțul a imobilizat-o, a blocat ușa apartamentului și a închis lumina. Când polițiștii au intrat în casă, bărbatul ținea la gâtul femeii un cuțit. Astfel, a ajuns să fie imobilizat cu electroșocuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Ce s-a întâmplat cu agresorul 

 

Pompierul a ajuns la Secția de Psihiatrie pentru examinare. Nu s-a decis internarea lui și nici nu a fost reținut de polițiști, dar a fost emis un ordin de protecție provizoriu. 

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar, iar ISU Botoşani a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. 

Te-ar putea interesa și ....
Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri