Ponta, în partidul lui Cioloș. Tudose, dezvăluiri bombă: E greu să explici în ce situație ne-a adus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Mihai Tudose
Mihai Tudose
Mihai Tudose a explicat situația Pro România de la nivelul Parlamentului European.

„Au fost negocieri pe la Paris cu Partidul Democrat European, unde Victor Ponta e vicepreședinte mai nou. O chestie de ”mare succes internațional”. Băieții respectivi au opt europarlamentari în tot Parlamentul European. Ei sunt membrii Renew Europe, care sunt orice, dar numai de stânga nu. ”Succesul” a fost zdrobitor. 

Pro România era membru deplin în acest Partid Democrat European, numai că cei la care acest partid european erau afiliați au zis că ”fără Pro România”, fără Victor Ponta”, a precizat Tudose, pentru DC News.

Acesta a precizat că Renew Europe, partidul condus de Dancian Cioloș, a invocat tragedia de la Colectiv și situația din justiție.

Întrebat dacă Pro România este în Renew Europe, Tudose a afirmat:

„Câteodată e greu să explici în ce situație ne-a adus. Pro România este partid cu drepturi depline cadrul Partidului Dmocrat European, care la rândul lui e parte din Renew Europe. Numai că Renew Europe nu prea ne acceptă pe noi, pe Pro România. Au refuzat ca cei doi europarlamentari din Pro România să facă parte din Renew Europe”, a completat Tudose.

Vezi răspunsul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel