Portarul spaniol David De Gea, accidentat în meciul cu Suedia
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

David De Gea, portarul selecţionatei Spaniei şi al clubului Manchester United, a suferit o accidentare la piciorul drept meciul terminat la egalitate (1-1) de "La Roja" cu reprezentativa Suediei, marţi, la Solna, în preliminariile EURO 2020 la fotbal, a anunţat selecţionerul Robert Moreno, citat de AFP.

"El a spus la pauză că ar vrea să continue. S-a accidentat la muşchii aductori, dar va trebui să stabilim cu exactitate gravitatea leziunii", a afirmat Robert Moreno după meci.

De Gea, care a primit un gol în min. 50 şi a fost înlocuit de Kepa Arrizabalaga, a suferit o întindere musculară în timpul unei intervenţii în faţa porţii. El va fi, după toate probabilităţile, indisponibil pentru meciul de campionat cu liderul Liverpool, duminică, în etapa a 9-a.

Spania a devenit, marţi seara, a şasea echipă calificată la EURO 2020 la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Suedia, 1-1, la Solna, în Grupa F a preliminariilor, din care face parte şi România.

Scandinavii au deschis scorul prin Marcus Berg (50), dar ibericii au egalat pe final, prin Rodrigo (90+2), Spania alăturându-se Ucrainei, Belgiei, Italiei, Poloniei şi Rusiei, echipe care au obţinut anterior calificarea la turneul final de anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel