Poșta Română, AFECTATĂ de COVID. Grigorescu: "ATIPICĂ. Situații NEPREVĂZUTE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Horia Grigorescu, director general al Poștei Române, a vorbit despre cât de mult a afectat pandemia de COVID-19 compania, în cadrul dezbaterii online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, eveniment organizat de DC Media Group.

"Această perioadă a fost atipică, o perioadă în care ne-am confruntat cu multe situații neprevăzute, ne-am confruntat cu o piață care a reacționat în lanț din punct de vedere al reacțiilor pe care le-a avut față de această pandemie și de criză, criză pe care nu știai cum să o gestionezi din multe puncte de vedere.

Ce am sesizat, ca aspect pozitiv,  a fost faptul că foarte mulți dintre jucătorii activi în piață au găsit, cu inteligența necesară, măsurile pe care să le adopte rapid astfel încât lanțul de comercial să nu fie fracturat de tot. Sigur, au existat anumite scăderi, pe care nu le putem contesta sub nicio formă, însă ce a fost cel mai important a fost să ne putem reprofila rapid, să de adaptăm din mers la provocări", a declarat Horia Grigorescu, în cadrul dezbaterii online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, eveniment organizat de DC Media Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel