Postul Paștelui 2021: Reţetă cornuleţe delicioase. Cum să faci să iasă fragede
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Reţetă cornuleţe delicioase. Cum să faci să iasă fragede
Reţetă cornuleţe delicioase. Cum să faci să iasă fragede
Vrei să faci cornuleţe de post? Iată o rețetă simplă. Îți vor ieși foarte fragede. 

Ingrediente cornulețe de post

500 de grame de margarină

Făină

Jumătate de litru de boş

Rahat sau nucă

Un cubuleţ de drojdie

Sare

Ulei

Zahăr vanilat

Esenţă de rom

Mod de preparare cornulețe de post

Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu făină cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel