Poze cu Mihai Fifor în pandemie. Ce a urmat: Au fost alese fix cele două! Cunosc legea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Mihai Fifor / Facebook
Foto Mihai Fifor / Facebook
Mihai Fifor (PSD) a făcut o serie de precizări legate de masca de protecție.

„Se chinuie unele televiziuni să arate cât de imorali suntem pentru că strângem semnături pentru mărirea pensiei cu 40% de la 1 septembrie, în vreme de pandemie. Și cum nu poartă Fifor mască în aer liber.

Două chestiuni să lămurim:

1. Cunosc legea foarte bine. În aer liber, acolo unde nu am purtat masca, în afara piețelor, în doar două ipostaze, am făcut exact ce spun normele în vigoare... distanța legală și nu mai mult de 15 minute în preajma celeilalte persoane.

Nu mă miră că, din multitudinea de poze de sâmbătă, au fost alese fix cele două din afara pieței, fix acelea în care fie aveam masca lăsată, fie nu am avut-o. Deși respectăm la virgulă legea. Nu mă miră.

Pun aici (n.r. pe Facebook) poze de la aceeași acțiune. Poate totuși renunțăm la manipulări ieftine”, a scris, luni dimineață, Mihai Fifor pe contul de Facebook.

„Și mai e ceva... nu vom renunța să fim, eu și colegii mei, alături de cetățeni, desigur, cu respectarea tuturor normativelor în vigoare. Așa cum n-ar fi fost rău să fie și guvernanții noștri. Ca să le știe păsurile. Nu doar din procesele verbale de amendă, fără număr, fără număr”, a adăugat Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel