Ingrediente
250 g Nutella sau Finetii sau orice alt tip de ciocolată
4 ouă mari.
Mod de preparare
Se bat ouăle cu mixerul, la cea mai mare viteză, până când acestea își triplează volumul. Se pune crema de ciocolată într-un bol și se topeşte la bain marie. Este suficient doar să se înmoaie puțin. În bolul cu ciocolata topită, adăugăm o treime din ouăle bătute și amestecăm, până când se omogenizează bine totul. Adăugăm apoi, treptat și restul de ouă. Punem compoziția într-o tavă adâncă, în care am pus în prealabil foaie de copt, o dăm la cuptor, la foc mic, aproximativ 20 de minute.
Vezi și: Chec pufos simplu. Rețeta clasică, economică
De ce să fierbi ouăle învelite în staniol. Trucul secret folosit de gospodinele istețe
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat