Prăjitura FLORENTINA, rețeta pe care trebuie să o încerci. Se face rapid și o vei devora!
Autor: Ema Apostu pe 22 ian, 08:57 | Magazin

Imagine cu rol ilustrativ

Prăjitura Florentina este un desert rapid, ușor și extrem de gustos. Dacă nu ai încercat niciodată această rețetă, ar fi timpul să o faci. Iată de ce ai nevoie.

Ingrediente

1/2 l lapte350 g zahăr2 linguri cacaovanilie3 ouă100 g frişcă

Vezi și: Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!

Cum se prepară

Se bat ouăle cu ţelul, într-un vas, se toarnă zahărul în ploaie şi se bate până când acesta se topeşte, scrie prajituria.ro. Se adaugă cacao şi vanilie şi se bate compoziţia încă 5 minute.

Se toarnă peste ouă laptele fierbinte şi se amestecă bine compoziţia. Se pune crema în ceşti care se aşază pe o tavă cu puţină apă şi se bagă la cuptor pentru 1 oră. Se scot ceştile din cuptor, se lasă la răcit şi se serveşte crema ornată cu frişcă.

Vezi și: Prăjitura ALEXANDRU. Rețeta spectaculoasă cu gust divin. O vei adora!

Piureul de cartofi pus în supe și sosuri, cel mai eficient truc. Te ajută extrem de mult!

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri