Prăjitura MIGNON cu nuci. Rețeta specială care-i va surprinde pe cei dragi
Autor: Ema Apostu pe 14 ian, 16:17 | Magazin

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook

Prăjitura MIGNON cu nuci este un desert special, numai bun atunci când vrei să le faci o surpriză celor dragi. Iată cum se prepară. 

Ingrediente bază

150 grame zahăr150 grame miez de nucă5 ouă2 linguri pesmet1 pachet vanilie

Preparare: Într-un castron se pun gălbenuşurile cu zahărul şi se freacă până devine ca o cremă. Se adaugă miezul de nucă, pesmetul, albuşurile bătute spumă. Se coace într-o tavă dreptunghiulară timp de 15 min.

Vezi și: Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect

Ingrediente cremă

3 linguri cacao10 linguri zahăr4 linguri apă2 linguriţe rom1 pachet margarină

Preparare: Se pune la fiert apa cu zahărul până clocoteşte, apoi se adaugă cacao. Se lasă să se răcească puţin, apoi se pune untul, esenţa şi se amestecă bine, scrie alinacuisine.ro.

Vezi și: Prăjitura DENISA. Rețeta veche pe care orice copil o adoră

Asambalare

Compoziţia scoasă din cuptor se taie pătrate, peste care se pune crema şi se presară nuca pisată.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri